
Let's Dance guleti 2002 yılında inşa edilmiştir. 2019 yılında geçirdiği renovasyonla beraber günümüzdeki son halini almıştır. 30 m boy ve 7,30 m ene sahip tekne 5 personeli ile siz değerli misafirlerimize mavi tur hizmeti vermektedir.
2 Master Kabin, 2 Double Kabin, 1 Twin Kabin olmak üzere birbirinden şık ve rahat, kendine ait duş, WC ve kliması olan yatımız 5 kamaraya sahiptir. 2 x Man 440 Hp beygirlik motoru ve 2 x 22.5 kVa jeneratöre sahiptir.
Mürettebat için ayrı yaşam alanları, tam teşekküllü mutfak, açık ve kapalı yemek yeme alanları , dinlenme alanları, ve Amerikan bar mevcuttur.
Tüm misafirlere yetecek miktarda güneşlenme minderleri, sandalye ve servis takımları mevcuttur. Mavi Yolculuk misafirlerimize konforu, lüksü ve huzuru bir arada yaşatan bu yatımız 12 deniz miline erişmektedir.
Tam teşekküllü Telsiz, GSM Telefon seyir cihazları donanımları sayesinde Let's Dance teknesiyle Bodrum, Marmaris, Fethiye Göcek gibi en çok tercih edilen mavi tur destinasyonlarımızda kendinizi güvende hissedeceksiniz.
Ayrıca salonda LCD TV, DVD oynatıcı, müzik seti siz değerli mavi yolculuk konuklarımızın hizmetindedir.
Dileyen misafirler için, Wake Board, Ringo, Su Kayağı, Rüzgar Sörfü, Kano, gibi su sporları opsiyonel olarak bulunmaktadır. Mavi Yolculuk ’un keyfini Türkiye’nin bakir koylarında çıkarmak isteyen yolcularımıza eğlence fırsatı da sunmaktadır.
2.500 € ’dan başlayan günlük tekne kiralama bedeliyle Let's Dance yatı , Bodrum, Marmaris , Göcek , Gökova ve Hisarönü bölgelerinde Delüks yat kiralamayı düşünen değerli misafirlerimizi ağırlamaya hazırdır.
ARZU KOÇLU
23.06.2021 / 14:07:37
Tekne çok güzel, temiz ve ferah. Personel çok ilgili,saygılı, güler yüzlü. Gittiğimiz koylar çok güzeldi. Harika bir tatil geçirdik, çok teşekkür ederiz.
Yacht Holidays Specialist |